Curriculumschema 2021 Academie voor Internationale Betrekkingen

De Academie voor Internationale Betrekkingen biedt een ruim aanbod aan leeractiviteiten voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Enkele tools kunnen je helpen bij het maken van een leerkeuze. Dit curriculumschema is er een.

Over het curriculumschema

Het curriculumschema geeft in een oogopslag inzicht in alle thema’s en onderliggende leeractiviteiten. Download het clickable Nederlandstalige curriculumschema of het Engelstalige Curriculum Overview met links naar alle Engelstalige leeractiviteiten.

Andere hulpmiddelen om je leervraag te beantwoorden

In het leeraanbod kun je - nadat je bent ingelogd - zoeken en filteren op activiteiten die bij jouw leervraag passen. In de studiegids vind je een korte beschrijving van verschillende leeractiviteiten, onderwerpen en thema's.