Leren en ontwikkelen, ook tijdens de Coronacrisis

Als academie zetten wij ons er dagelijks voor in: het aanbieden van internationale expertise voor collega’s in een internationale functie. Dit jaar viert de academie haar eerste lustrum, een mooi moment om terug te blikken maar vooral ook om vooruit te kijken.

Eerste lustrum van de academie

Als academie zetten wij ons er dagelijks voor in: het aanbieden van internationale expertise voor collega’s in een internationale functie. De kennisbehoefte van BZ bepaalt daarbij ons aanbod. We organiseren jaarlijks laagdrempelige, hoogwaardige kennisoverdracht voor ruim 11.000 collega’s in Den Haag, op de posten en voor de internationaal werkende rijksambtenaar.

Werk aan vakinhoud én (persoonlijke) vaardigheden met ons leeraanbod

Juist nu alles op afstand plaatsvindt is het belangrijk om bijvoorbeeld je persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Skills die voorheen minder relevant leken blijken nu juist extra belangrijk. Denk aan het geven van een duidelijke presentatie waarbij je je publiek moet overtuigen of het verbeteren van je interculturele vaardigheden omdat je een internationaal projectteam moet aansturen.

Zomaar enkele voorbeelden uit de praktijk waar de academie je bij adviseert en ondersteunt. Ook voor vakinhoudelijke trainingen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons brede online aanbod is op ieder moment beschikbaar. Bekijk ons leeraanbod (eerst even inloggen), of neem contact op met de academie als je meer wilt weten over een bepaalde leeractiviteit.

Investeer in jezelf, geef je persoonlijke ontwikkeling de ruimte. Je zult merken dat dit je werkplezier en productiviteit ten goede komt!