Interculturele training 'working across cultures, expand your cultural agility'.

Interculturele training 'working across cultures, expand your cultural agility'. Online interactieve interdepartementale leergang voor rijksambtenaren.

Wil je je vaardigheden vergroten in het samenwerken met andere culturen? Wil je leren wat de voorkeuren zijn in de manier van werken van je buitenlandse gesprekspartners en welke drijfveren bijvoorbeeld cultureel bepaald zijn? Op 21 maart 2022 start de nieuwe interactieve online leergang ‘Working across Cultures, expand your cultural agility’ in de Engelse taal.

Deze leergang geeft inzicht in culturele verschillen wereldwijd en biedt praktische handvatten hoe daar effectief mee om te gaan. De investering voor deze leergang is ongeveer 9 uur verspreid over 6 weken.

De training is bestemd voor rijksambtenaren in een internationale functie en medewerkers die op een (andere) post (gaan) werken.