Nieuwe aanbieder generieke trainingen per september: SkillsTown

Per 1 juli loopt het rijksbrede contract met GoodHabitz af, de huidige aanbieder van het Rijk voor online generieke trainingen, die te vinden zijn via het leeraanbod van de Academie voor Internationale Betrekkingen.

Hand met roodgelakte nagels tikt met vinger op het scherm van een ipad.

Opvolger GoodHabitz - SkillsTown

Vanaf september 2022 kunnen alle BZ-ers (vanuit Den Haag en de posten) voor generieke online trainingen gebruikmaken van het aanbod van SkillsTown. SkillsTown is een grote aanbieder van 250+ online trainingen in de vorm van webinars, video’s en podcasts. Er zijn trainingen in het Nederlands en in het Engels en een nog verder uit te breiden leeraanbod in het Frans, Spaans en Duits. Daarbij biedt SkillsTown voor enkele branches leeractiviteiten aan gericht op een specifiek kennisgebied, zoals voor de overheid.

Periode ontsluiten nieuwe leeraanbod

In de zomerperiode is er tijdelijk geen generiek online aanbod beschikbaar. Die tijd gebruiken we voor het ontsluiten van het nieuwe leeraanbod.

Gebruikmaken van het leeraanbod SkillsTown

Het aanbod van SkillsTown is vanaf september 2022 te vinden via een link in het leerportaal van de academie

GoodHabitz-training afronden

Volg je op dit moment nog een training via GoodHabitz of wil je nog een training volgen? Je kunt de training tot vrijdag 1 juli starten en afronden. Na 1 juli is het aanbod van GoodHabitz niet meer beschikbaar via het leerportaal van de academie.

Vragen

Heb je vragen? In het leerportaal vind je deze pagina met informatie over de overgang van GoodHabitz naar SkillsTown.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.