Op naar een leerzaam 2023!

We zijn nu aan het einde van het jaar 2022 en wellicht neem je straks verlof en even afstand tot de (werk)drukte. De overgang naar een nieuw jaar is ook een mooi moment om te bepalen op welk gebied jij je verder wilt ontwikkelen. Dat doe je voor jezelf, je team en je organisatie. Dus wat wil jij leren, doen, meemaken en zien in 2023?

Links hangt een zilveren kerstbal met een zilveren strik aan een dennentak en rechts staat de kerstwens van de academie op een groene achtergrond
Beeld: ©Academie

Waar zitten je wensen?

En als je wensen hebt in jouw ontwikkeling, waar zitten die dan? Bedenk wat je nodig hebt om die ontwikkelstap te kunnen maken; alleen of samen met je collega’s. Is het een sparring sessie met een expert op een thema? Is het een coach of een goed vakinhoudelijk boek? Of wil je graag een cursus, training of opleiding volgen? De Academie voor Internationale Betrekkingen denkt graag met je mee! We hebben (online) inloopspreekuren, keuzehulpen en een studiegids. En staat jouw wens er niet tussen? Laat het ons zeker weten wanneer je een behoefte ziet. We staan je ook in 2023 graag bij.

Een energiek jaar

Wij blikken terug op een energiek jaar op het gebied van Leren en Ontwikkelen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Een lerende organisatie bouw je niet alleen. Alle partners bouwen hier met ons aan mee. We willen dan ook al onze partners, intern en extern, bedanken voor de fijne samenwerking. Fijne dagen en tot volgend jaar. Want ook de academie schakelt even terug. We zijn er weer vanaf maandag 9 januari. Tot dan!