Online trainingen van SkillsTown zijn nu te volgen via de academie

Een nieuw jaar met nieuwe kansen om te leren! We hebben er op moeten wachten maar vanaf nu kun je je via het leerportaal van de Academie voor Internationale Betrekkingen inschrijven voor de generieke online trainingen van SkillsTown. Daarmee leer je op een moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo.

Hand op Ipad met tekst Skillstown is live
Beeld: ©academie

Wat ga jij leren?

SkillsTown biedt o.a. trainingen in het Nederlands en Engels over persoonlijke ontwikkeling, sociale vaardigheden, management en leiderschap, gezondheid, productiviteit, digitale vaardigheden en Microsoft Office. Schrijf je in voor de trainingen die jouw aandacht trekken. Is de training niets voor jou? Geen probleem, de bent niet verplicht om een gestarte training af te maken.

Schrijf je in en start meteen!

Log in op het leerportaal van de academie en bekijk het aanbod. Zoek op SkillsTown of zoek naar een specifiek onderwerp. Je herkent de leeractiviteiten doordat ‘SkillsTown’ onder de naam van de leeractiviteit staat.

Goed om te weten:

  • De SkillsTown trainingen zijn niet specifiek voor het Rijk of voor BZ ontwikkeld. Hierdoor kan het voorkomen dat beschrijvingen van situaties in een leeractiviteit niet 1-op-1 vergelijkbaar zijn met de situatie bij BZ.
  • Nog niet alles werkt precies zodat we dat bij BZ graag zouden willen. Daar wordt aan gewerkt. Bekijk deze informatiepagina over SkillsTown voor een antwoord op veel gestelde vragen.