Opleidingsaanbod van de academie in een nieuw jasje

De Academie voor Internationale Betrekkingen heeft een nieuw leerportaal. Vanaf vandaag zie je op het beginscherm direct jouw persoonlijke leeroverzicht; welke trainingen goed bij jouw functie passen en ook waar je je al voor hebt ingeschreven. 

Laptop with homepage new learning portal on screen and two hands of user resting on keyboard
Beeld: ©academie

Het nieuwe leerportaal is overzichtelijker

Het nieuwe leerportaal ziet er niet alleen overzichtelijker uit, het is ook makkelijk toegankelijk. Werk je bij BZ, ga dan naar http://bzaib.csod.com/ en je bent automatisch ingelogd. 

Werk je voor een ander ministerie dan BZ als rijksambtenaar? Vul dit formulier in om een account aan te maken voor het leerportaal van de Academie voor Internationale betrekkingen. Ben je al geregistreerd, log dan hier in.

Tip: sla de link op bij jouw favorieten op Rijksportaal of in jouw browser. 

Zodra je bent ingelogd, kom je op jouw persoonlijke overzicht en ziet direct de voor jou relevante leeractiviteiten. Je kunt zelf kiezen of je het leerportaal in het Nederlands of Engels gaat gebruiken. Ben je benieuwd? Ga naar de welkomstpagina om meer te lezen over het nieuwe leerportaal en hoe je direct van start kunt gaan.

Vragen of ondersteuning?

We zijn benieuwd wat je van het nieuwe leerportaal vindt en natuurlijk hoe je het gebruik ervan ervaart. Loop je ergens tegen aan, valt je iets op, heb je suggesties voor ons of een goed idee? Laat het dan weten via academie@minbuza.nl. 

Ook als er iets niet goed werkt of je een technisch probleem ervaart. Dit zijn allemaal dingen die ons helpen in de doorontwikkeling van het leerportaal.