Viering go live nieuw leerportaal

Het team op bijgaande foto heeft ervoor gezorgd dat de Academie voor Internationale Betrekkingen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken sinds half januari een nieuw leerportaal heeft.

Groepsfoto van collega's van de Academie voor Internationale Betrekkingen, IDI, SSC-ICT, World of Work en IJK.
Beeld: ©academie
Groepsfoto met collega's van de Academie voor Internationale Betrekkingen, IDI, SSC-ICT, World of Work en IJK.

Viering afronding project nieuwe leerportaal

Een prachtig resultaat dat alle collega’s van Buitenlandse Zaken en collega’s van andere rijksonderdelen binnen een internationale functie in staat stelt om zich verder te ontwikkelen. Zodat ze voorbereid zijn op de toekomst, wereldwijd. Gisteren vierden we de succesvolle afronding van dit project.

Veel dank voor de geweldige samenwerking tijdens de aanbesteding en implementatie en jullie bijdrage aan het nieuwe leerportaal aan de medewerkers van IT-services en consultancybureau IJK, digital HR agency worldofwork en ook John May van Create Learning. En ook veel dank aan alle betrokken BZ-collega’s vanuit HRA, IDI, SSC-ICT en het academieteam.