Geluidsfragment: Mirella van de Noort-Tijhaar vertelt over het belang van leren

Geluidsfragment: Mirella van de Noort-Tijhaar vertelt over het belang van leren

Om onze professionaliteit te versterken, is leren wel nodig. En bovendien ook gewoon leuk! De academie heeft een groot leeraanbod, voor ieder wat wils. Maar leren doe je niet alleen door een webinar of training te volgen en niet alleen op individueel niveau. Ook op organisatieniveau willen we BZ versterken. Door samen te leren en te reflecteren op geleerde lessen. Dus terwijl we werken, leren we de hele tijd, over onszelf, over de inhoud van ons werk en over hoe we als organisatie beter worden om onze doelstellingen te realiseren. Zo helpt de lerende organisatie medewerkers in een internationale functie om hun werk optimaal uit te voeren, ook in de toekomst, wereldwijd.