Boost jouw ontwikkeling met onze leerlijnen

Wil jij je gericht ontwikkelen binnen jouw functie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken? Volg dan één van onze leerlijnen. Leerlijnen geven een gestructureerd overzicht binnen ons complete leeraanbod op het gebied van internationale thema's en diplomatieke vaardigheden. Elke leerlijn is ontwikkeld met inzichten van onze collega’s en zorgen voor relevante en praktijkgerichte leerervaringen. Zo voldoen ze aan jouw ontwikkelingsbehoeften en de unieke uitdagingen binnen jouw functie.

In beeld zijn Babet Mooij en Jan Willem Naphegyi, beiden senior leeradviseur bij de academie, lopend en pratend op de foto
Beeld: ©Josje Deekens
Babet Mooij (l) en Jan Willem Naphegyi (r), beiden senior leeradviseur bij de academie

Of je nu een adviseur, beleidsmedewerker of managementondersteuner bent: wij bieden een leerlijn die bij jouw professionele groei past. Wil jij je verder ontwikkelen in jouw functie? Ga naar onze website en vind de perfecte leerlijn voor jou.

Lees over onze aanpak en succesverhalen in het meest recente artikel in het bedrijfsvoeringsmagazine van BZ