Jaarverslag Academie voor Internationale Betrekkingen 2023 online

In dit online jaarverslag lees je hoe het team van de Academie voor Internationale Betrekkingen zich in 2023 heeft ingezet om alle collega’s van Buitenlandse Zaken en andere rijksmedewerkers in een internationale functie te helpen zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van persoonlijke vaardigheden, vakinhoudelijke kennis en diplomatieke vaardigheden, zodat we voorbereid zijn op de toekomst, wereldwijd.

Ga direct naar het jaarverslag 2023

De academie kijkt terug op een mooi jaar op het gebied van leren en ontwikkelen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken (BZ). In het online jaarverslag lees je niet alleen over onze highlights, feiten en cijfers maar vind je ook achtergrondverhalen van onze collega’s over de uitbreiding van de leerlijnen, de implementatie en inrichting van een nieuw leerportaal, de organisatie van de online lezingen, de uitbreiding van leeractiviteiten op het gebied van diversiteit & inclusie en de organisatie van de maandelijkse welkomstdag voor nieuwe medewerkers in Den Haag.

Groepsfoto van teamleden academie d.d. 31 januari 2023. Het zijn 16 deelnemers en ze staan in twee rijen, 1 rij onder en 1 rij boven.
Beeld: ©academie / Jurgen Huiskens
Vlnr. bovenste rij: Anjalie Ramkisor, Tamara Sturing, Gina Meertens, Babet Mooij, Rianne Zulfiqar - Wezendonk, Hind Ribeiro - Bidaoui, Jan Willem Naphegyi - Schouw, Sandra Kroes. Onderste rij: Frederik Birnie, Mirella van de Noort - Tijhaar, Loes Vonk, Henny Schippers, Janet Klaassen, Natasja Nikolić, Rik Reuvekamp, Irene Kessels. Niet op de foto: Cobi de Kort-Parlevliet, Mark Jacobs, David Oey en Roos Petersen.